Ugrás a fő tartalomra

A tarot-kártya Kis Arkánumai tanfolyam


Elgondolkodtál már azon, hogy milyen jó lenne, ha a tarot teljes rendszerét tudnád használni?
Vajon a Kis Arkánumok mennyivel nyújthat többet a sokat dicsért 22 lapnál?
Mi lenne, ha a tarot-kártya oktató nem csak a Nagy Arkánum lapjaira helyezné a hangsúlyt, hanem a Kis Arkánumok lehetőségeiről is részletesen beszélne?
Vajon ez miért lenne jó és miért fontos a Kis Arkánumok üzenete, ha a tarot-kártyát használod az életutad tanácsadójaként?

Ezekre a kérdésekre is megtudod a válaszokat ezen a tanfolyamon. Egy újabb lehetőség a teljesebb önismeret és a tarot ismeret megszerzésére a tarot-kártya Kis Arkánumaival.

Itt megtanulhatod a gyakorlati használatát.


Biztosan tudod te is, hogy a tarot-kártya Kis Arkánumai négy külön életterületet fognak át. Ezeket az életterületeket a Nagy Arkánum ugyan szintén képes megmutatni, azonban az igazán finom értelmezéshez csekély segítséget nyújt.

A jóslások, elemzések finomhangolására kiválóan alkalmas a Kis Arkánum.


Segítségével teljes pontossággal megtudhatod például, hogy az aktuális üzleti vagy párkapcsolatod éppen milyen fázisban van.

Ha még csak most ismerkedsz a tarot-kártya lapjaival vagy már ismered őket, akkor is segíthet neked ez a tanfolyam és a Kis Arkánumok végre elfoglalhatják méltó helyüket a tarot-jóslás világában.

Ezen a tanfolyamon megismerkedhetsz a Kis Arkánum lapjaival a gyakorlatban. 
 A Rider és a Light seers tarot lapjair fogjuk átvenni. 
Ami ebben a tanfolyamban különleges, hogy az élet különböző területein való felhasználásukra is megtanítalak. Megtanulhatod a tarot-kártya teljes rendszerének a használatát, és olyan egyedi gyakorlatokat a Kis Arkánumokkal, amelyeket máshol nem használnak.

Játékos formában csoportos és  egyéni gyakorlatok segítségével fejlesztheted az intuíciódat, és a a kártya összeolvasását egyaránt. 
A gyakorlatok között szerepel majd olyan is, ahol jósolunk, de nem a megszokott kirakásokkal, hanem Varázsmondatok segítségével. Ezzel segítséget kapsz a párkapcsolatra, az anyagiak és az egészség területére egyaránt.

Ha rendszeres olvasója vagy a blogomnak, akkor már gyaníthatod, ismerheted azt a mániámat, hogy mindent szintetizálok, akármit látok, hallok vagy olvasok azt elkezdem beépíteni a tarot rendszerébe. Ezt a tanfolyamot is ez a képességem hozta össze, hiszen csak a lapok leírásával, gyakorlatok, egyedi vetések, elemzések nélkül nem sokra mennél.

Időpont:

2022. november 9       17:00-19.30
          november16.     17:00-19:30
          november 23.    17:00-19:30
          november 30.    17:00-19:00

A tanfolyam helyszíne:

ONLINE - ZOOM


A tanfolyam ára: 

  28.000-Ft, mely tartalmazza a jegyzetet is.


A programról videófelvétel készül, amit minden résztvevő korlátlan ideig elér majd a youtubon.

 

Lehetőség van egyéni tanulásra is.


Ha egyénileg  szeretnéd elvégezni, akkor  8.000,- Ft/ óra díja.

Erre egyénileg tudsz jelentkezni Hargitai Andinál a 06-20/216-9140 telefonszámon.
                            

Megjegyzések

Népszerű oldalak

Tarot-kártya alaptanfolyam

Párkapcsolati tarot tanfolyam